متخصص ارتوپدی خوب در شیراز

امروزه با تمامی پیشرفت ها، شیوع مشکلات ارتوپدی رو به افزایش است، همین امر موجب شده است تا بستر مناسبی برای سودجویان و افراد غیر متخصص بیشتر شود و از نا آگاهی عموم افراد جامعه به نفع خود استفاده نمایند. در حالی که درمان های غیر صحیح می تواند خطرات جبران ناپذیری را برای افراد به وجود آورد. لذا مراجعه به یک متخصص ارتوپدی خوب می تواند از بروز عوارض جبران ناپذیر بکاهد و سرعت روند بهبود بیمار بیشتر گردد. بنابراین بهتر است قبل از اقدام به مراجعه به دکتر ارتوپد ابتدا ویژگی های یک متخصص ارتوپدی خوب را بشناسید و سطح آگاهی خود را افزایش دهید تا بتوانید انتخابی بهتر و مطمئن تر داشته باشید. برای کسب آگاهی بیشتر در این خصوص با ما همراه باشید.

بهترین متخصص ارتوپد در شیراز

متخصص ارتوپدی

متخصص ارتوپد خوب در شیراز

حیطه درمان یک متخصص ارتوپدی درمان بیماری های مربوط به تنه و اندام ها است. در صورتی که این گستره ی درمان تنها مربوط به استخوان ها و مفاصل نمی باشد، بلکه شامل: عضلات، تاندون ها، رباط های عصبی نیز می باشد. یک متخصص ارتوپد خوب در شیراز می تواند تمامی بیماری ها و صدمات مرتبط با استخوان و مفاصل را درمان نماید. ارتوپدی تخصصی است که به تشخیص، پیشگیری، اصلاح و درمان بیماری های مربوط به استخوان ها و مفاصل می پردازد.

متخصص ارتوپدی خوب با گذراندن دوره های تخصصی ارتوپد می تواند به مشکلات، تشخیص و درمان این بیماری ها بپردازد.


جراح ارتوپد کیست؟

امروزه روش های مختلف و بسیاری در جراحی ارتوپد وجود دارد که بهترین جراح ارتوپد باید از تمامی روش های نوین و به روز جراحی آگاهی داشته باشد، تا بتواند برای درمان هایی که نیازمند جراحی هستند از به روز ترین روش ها استفاده کند.

روش های جراحی ارتوپدی

همانطور که گفته شد امروزه روش های به روز و جدیدی در جراحی مفاصل شناخته شده است، که این روش ها عبارتند از:

آرتروسکوپی

آرتروسکوپی یکی از روش های جدید می باشد که در آن از دوربین های ریز، برای مشاهده داخل مفاصل استفاده می شود.

فیوژن

در این روش از میله های مخصوص و یا دستگاه های داخلی، برای جوش خوردن استخوان هایی که در اثر تصادف و یا ضربات دیگر دچار آسیب شده اند استفاده می شود.

جایگزینی مفصل

در روش جایگزینی مفصل جراح، مفصلی که دچار آسیب شده است را با یک مفصل مصنوعی جایگزین می کند. انجام جراحی تعویض مفصل نیازمند تجربه و مهارت بسیاری می باشد.

فیکسچر

در فیکسچر داخلی از صفحات، پیچ و مهره برای ثابت نگه داشتن قسمت های شکسته استفاده می شود.

استئوتومیکه

این روش با هدف اصلاح ناهنجاری های استخوان انجام می گیرد.

وظایف و خدمات اصلی متخصص ارتوپد

متخصصان ارتوپد در زمینه های مختلفی از جمله بیماری های استخوان، ساییدگی مفاصل یا همان آرتروز مفاصل، تومورهای استخوانی و … تخصص لازم را دارا هستند. در ادامه اصلی ترین وظایف متخصص ارتوپد را بیان می کنیم.

بهترین متخصص ارتوپدی در شیراز
  • پرداختن به آسیب های وارد شده به استخوان ها و مفاصل در اثر ورزش
  • پرداختن به ساییدگی و آرتروز مفاصل
  • درمان عفونت در اندام ها
  • تشخیص و درمان بیماری های مادرزادی اندام
  • درمان بافت های نرم و تومورهای استخوان

ضرورت مراجعه به متخصص ارتوپدی

یک اشتباه رایج در میان عموم افراد این است که، زمانی به یک دکتر ارتوپد مراجعه می کنند که بیماری به حد بسیار زیادی پیشرفت کرده است، در صورتی که این روند سبب می شود تا مدت زمان بهبودی بیمار بیشتر شود و این در صورتی است که بعضی از بیماری ها در ابتدا علائمی از خود نشان نمی دهند. لذا بهتر است در صورتی که کوچکترین علائمی را احساس کردید بدون اتلاف وقت به یک متخصص ارتوپدی خوب مراجعه نمایید.

بهترین متخصص ارتوپدی کیست؟

یک متخصص ارتوپد خوب حتی با اتمام دوره تحصیلی خود، مطالعه خود را کنار نمی گذارد و سعی می نماید سطح آگاهی خود را مطابق با علم روز افزایش دهد. با وجود پیشرفت های بسیار در زمینه پزشکی روز به روز علم در حال گسترش است، لذا یک متخصص ارتوپدی خوب باید سعی نماید در این زمینه کوشا باشد و برای پیشرفت و افزایش سطح آگاهی خود تلاش نماید.

لذا همین امر موجب می شود تا یک پزشک از دیگری پیشی گرفته و به عنوان بهترین متخصص ارتوپدی شناخته شود، زیرا پیش رفتن با گستره علم پزشکی روز می تواند از بروز عوارض پیشگیری نماید و نتیجه درمان مطلوب تری حاصل شود.



ویژگی های موثر در انتخاب بهترین متخصص ارتوپدی

خیلی از افراد زمان های بسیاری را برای شناخت و یافتن یک متخصص ارتوپدی خوب می گذارند و سوالاتی ذهن آن ها را به خود مشغول می سازد. اما باید گفت، عوامل و ویژگی هایی در انتخاب و شناخت یک متخصص ارتوپدی موثر است. در ادامه به برخی از ویژگی های بهترین متخصص ارتوپد می پردازیم.

بیمار محور بودن

یکی از ویژگی هایی که سبب تمایز یک دکتر ارتوپد با سایر پزشکان می شود، نوع برقراری ارتباط و اهمیت دادن به صحبت های بیمار است. صبور بودن در برابر استرس و اضطراب بیمار و رفتار مناسب داشتن یکی از مواردی است که بسیار حائز اهمیت می باشد.

تجربه و مهارت متخصص ارتوپدی

تجربه و مهارت متخصص ارتوپدی تاثیر به سزایی در روند درمان و نتیجه آن خواهد داشت. یکی از مواردی که می تواند سبب شناخت هر چه بیشتر و بهتر پزشک شود، اطلاع از سابقه پزشک از بیماران حاضر در مطب ایشان است .

موقعیت جغرافیایی مطب متخصص ارتوپدی

با وجود ترافیک های بین شهری تردد برای اکثر عموم کمی سخت شده است، به همین خاطر بیشتر افراد سعی کنند تا پزشکانی را انتخاب نمایند که دسترسی به مطب آن ها برایشان آسان تر باشد. در دسترس بودن موقعیت جغرافیایی مطب یک ویژگی مثبت یک پزشک به شمار می آید، اما انتخاب تنها به دلیل دسترسی آسان کمی غیر حرفه ای و نادرست است. شما می توانید با توجه به موقعیت جغرافیایی خود متخصص ارتوپد خوب در شیراز را جستجو کنید.

دکتر مجید عابدی متخصص ارتوپدی، جراح استخوان و مفاصل، فلوشیب فوق تخصصی جراحی زانو در شیراز، دارای مطب با دسترسی و سهولت آسان می باشد. همین امر موجب شده تا مراجعه کنندگان ایشان در هنگام مراجعه هیچ گونه سختی را متحمل نشوند و به یک متخصص ارتوپد خوب در شیراز شناخته شوند.

متخصص ارتوپد خوب در شیراز

شناخت با تکنیک های روز پزشکی

همان طور که ذکر شد، آشنایی با تکنیک های روز پزشکی می تواند موجب شود تا شیوه های درمان به روش نوین انجام گیرد و جراحت های ناشی از جراحی های سخت و قدیمی کمتر شود.

تشخیص اختلالات ارتوپدی

مانند سایر بخش های جراحی و پزشکی، تشخیص اختلالات ارتوپدی به شناسایی دقیق تمام موارد غیر طبیعی موجود در قسمت های زیر بستگی دارد:

  • شرح حال بیماری
  • معاینه فیزیکی
  • بررسی های رادیوگرافیک و سایر روش های تصویربرداری
  • روش های بررسی ویژه

شرح حال بیماری

در تشخیص بیماری های ارتوپدی، اخذ شرح حال غالباً حائز اهمیت می باشد به عنوان مثال در موارد پارگی منیسک زانو، گاهی تشخیص بالینی، تنها بر پایه شرح حال اختلال امکان پذیر است. ابتدا ماهیت دقیق مشکل بیمار باید تعیین شود، سپس نحوه ی بروز علائم  مرحله به مرحله از آغاز تا زمان مشاوره ی پزشکی پیگیری گردد. ثبت نظر بیمار در مورد علت بروز علائم غالباً ارزشمند است. همچنین در خصوص فعالیت های انجام شده، سن، شغل، آسیب های وارد شده در گذشته، سابقه بیماری و … توسط متخصص ارتوپد از بیمار پرسیده می شود.

معاینه فیزیکی

  • معاینه عضو دچار علایم
  • بررسی منبع احتمالی علایم ارجاعی
  • معاینه عمومی بدن به عنوان یک کل واحد

تصویر برداری تشخیصی

تا سال های اخیر، رادیوگرافی تنها روشی بود که می توانست استخوان و سایر بافت های متراکم تر را در برابر بافت های کناری با تراکم کمتر نشان دهد. اکنون با توجه به پیشرفت های به وجود آمده روش های تصویر برداری دیگری نیز در دسترس می باشد. این روش ها عبارت است از:

  • اسکن اولتراسوند
  • اسکن رادیوایزوتوپ
  • CT اسکن
  • تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI )

کلام آخر

انتخاب بهترین متخصص خوب یکی از نکات مهم برای تشخیص و بهبود مشکلات مربوط به ارتوپدی استخوان ها و مفاصل می باشد، زیرا با انتخاب پزشک خوب می توانید روند درمانی را سریع تر و بهتر انجام دهید.

مطالب اخیر

رسانه‌های اجتماعی